Gasztró

Még soha nem látott gasztróbemutató: ínycsiklandó fogások és varázslatos koktélok a The Kitchen Caters jóvoltából

A Kempinski Hotel látványkonyhájában megkóstolhatód és megtapasztalhatod milyen prémium catering szolgáltatással varázsolják az esküvőket nem mindennapi kulináris élménnyé a The Kitchen Caters szakemberei.

12.30-tól és 15.30-tól a prémium catering szolgáltatás vezetői olyan élményre invitálnak, amiben még biztosan nem volt részed! Különleges menüvel, élő főzés keretein belül nézheted meg, mi zajlik a kulisszák mögött Magyarország vezető catering szolgáltatójánál. Végig nézheted  a Kempinski Hotel látványkonyhájában, ahogy ezek az ínycsiklandó ételek elkészülnek, de ne aggódj nem csak a szemed gyönyörködhet bennük. Az előadás során lehetőség lesz megkóstolni ezeket a csodálatos fogásokat!

Ne aggódj, nem maradsz szomjas sem, hiszen a nyári esküvők ikonikus koktélját fogja a The Kitchen Caters elkészíteni a látogatóknak. Ugyan, az meglepetés, hogy pontosan melyik koktél lesz a menüsoron, de azt elárulhatjuk, hogy a prosecco kedvelői nem fognak csalódni!

Mindkét programon 30 fő vehet részt. Egy látogató csak az egyik előadáson vehet részt.

Az eseményre való bejutás belépőjegyhez kötött, de a rendezvény keretein belül meghirdetett programok ingyenesen látogathatóak. 

További programok