Prémium minőségű catering a The Kitchen Caters jóvoltából

A Kempinski Hotel Corvinus saját catering csapata, a The Kitchen Caters nem titkolt célja, hogy újradefiniálja a catering fogalmát és éttermi-szintű minőséget nyújtson a rendezvényeken. Lehet az egy világra szóló esküvő vagy egy meghitt, családias összejövetel, a tapasztalt szakemberekből álló csapat határtalan kreativitással valósítja meg a legkülönlegesebb kéréseket a felszolgált ételek és italok terén.

A The Kitchen Caters teljes felszereléssel, séfekkel, konyhával, alapanyagokkal és a sütéshez-főzéshez szükséges eszközökkel érkezik az ország bármely pontjára, hogy kifogástalan módon kerüljenek a tányérokba az elképzelt fogások. Mivel a gondos előkészületek ezt lehetővé teszik, minden egyes étel helyben, frissen készül. A The Kitchen Caters törekszik a szezonális alapanyagok bemutatására és azok prémium felhasználására, kérésre mindezt a diétás, ételérzékeny, vega és vegán étrendhez igazítva. A catering nem merül ki az ételekben-, italválogatásaik között regionális borok, koktélok, pezsgők és long drinkek szerepelnek.

Ha szeretnéd élőben megtapasztalni, ahogy a Kitchen Caters séfjei alkotnak, sőt még meg is kóstolnád különleges fogásaikat, akkor tarts velünk a 12.00-kor és 15.30.kor kezdődő gasztró étel és koktél bemutatójukra!

Kategória: