Menyasszonyi Ruha, Koszorúslány Ruha, Vőlegény Öltöny Bemutató

Tervezők és szalonok, akikkel találkozhatsz:

Az Ajnara menyasszonyi ruhák tervezője, Szilágyi Katalin, több mint tíz éve valósítja meg a menyasszonyok álmait. Ruháira főként a modern szabásvonalak, finom részletmegoldások, és letisztult elegancia jellemző. Minden egyedi alkotásában ott rejlik a menyasszonyok felé érzett felelősség és szeretet, a különleges anyagok, a mesés csipkék és a kézimunka tisztelete. A menyasszonyi ruhán túl, menyecske ruhák, koszorúslány ruhák és egyéb alkalmi ruhák is készülnek a soproni divatszalonban. Gyere el október 21-én az IMAGINE Wedding Show-ra, és találkozz személyesen a tervezőnővel!

(fotó: Hatvani-Nagy Dóra)

Borbély Zsuzsi rendszeresen követi a nemzetközi trendeket, így mindig naprakész a tekintetben, mi az esküvők legújabb divatja. Megtalálhatók nála a klasszikus elegancia képviselői is, de extravagáns darabok közül is válogathattok, hiszen nála az elsődleges szempont mindig a menyasszony egyéniségének szem előtt tartása, ami ruháiban is tükröződik. Legyen szó merész, bevállalós mintákról és fazonokról, erős, hangsúlyos színekről vagy letisztult eleganciáról, nála biztosan megtalálod, amit keresel. Molett testalkatra is vannak ötletei és modelljei, menyecskeruhától kezdve esküvői ruhán át az alkalmi öltözetekig mindent megtalálsz nála.

Tóth Cecília, a Cecilia Couture & Esküvői Ruhaszalon megálmodója több mint húsz éve hódol a menyasszonyiruha-készítésnek és -tervezésnek, melyet miskolci szalonjában, teljesen saját kezűleg folytat. A kezdetektől fogva fő inspirációja maga a menyasszony, alkotásaiban pedig arra törekszik, hogy a legjobb szabás által átragyogjon a megrendelő egyénisége a ruhán. Ehhez az anyagok kreatív felhasználására és a nőiesség kifejezésére helyezi a hangsúlyt, a ruhapróbák alkalmával közvetlen hangulatot teremtve.

A tökéletes ruha kiválasztására a meglévő kollekciókból is van lehetőség, melyekben a letisztult, egyszerűtől az extravagáns fazonokig válogathatsz.

Varga Csaba, a Ciabattino Fashion tervezőjének gyerekkora óta szenvedélye a ruhakészítés és tervezés, melynek köszönhetően immáron saját szalonjában, a White Box Debrecenben várja az álom ruhára vágyó hölgyeket, menyasszonyokat. Csaba szalonjába érkezve biztosak lehetnek a menyasszonyok, hogy jó kezekben vannak, hiszen az egyénre szabott egyedi tervezésű és kivitelezésű ruhák az ő elképzeléseik és Csaba szakértelmének találkozásaként fognak megszületni. A tervező a legkülönlegesebb, minőségi alapanyagok felhasználásával készíti el a megálmodott ruhát, és minden megtervezett ruháról hazavihet a menyasszony egy rajzot, mely nem csak a vizualitást segíti, de örök emlék is marad számára. 

A Grazia Store a menyasszonyok mellett a koszorúslányok és esküvői vendégek egyik elsőszámú választása már hosszú évek óta! Október 21-én a következő szezon legszebb darabjait hozzák el az IMAGINE Wedding Show színpadára egy szédületes divatbemutató alkalmával.

 “Légy büszke a stílusodra és bátran viseld azt, amiben igazán jól érzed magad!” – Hangzik a Grazia Store mottója. A sokszínű webshop rendkívül széles fazon, szín- és méretválasztéka a garancia arra, hogy valóban olyan ruhát kapj, ami kifejezi az egyéniséged és kiválóan illik az alkatodhoz.

Müller Olimpia minden menyasszony számára egyedileg álmodja meg azt a bizonyos nagybetűs ruhát, amely által hercegnőnek érezheti magát a nagy napon. Különleges részletgazdagsággal és fazonokkal kivitelezett ruhái a természettel összhangban, romantikus stílusban kelnek életre minden esetben alkatra és személyre szabottan. A kész kollekciókban merészebb és rafinált kidolgozású darabok is szerepelnek. Látogass el október 21-én az IMAGINE Wedding Show-ra a 12:45-kor kezdődő divatbemutatóra, és találj rá álmaid menyasszonyi ruhájára az OlcsiMuller ruhái között.

Kertészné Valánszki Anikó több éven át dolgozott színvonalas, nagy múlttal rendelkező esküvői ruhaszalonokban Szolnokon és Budapesten. Ez idő alatt rengeteg hasznos tapasztalatra tett szert az esküvői ruhák tervezése és készítése terén. 2016-ban döntött úgy, hogy szakmai tudását és tanulmányait kamatoztatva elindítja saját vállalkozását. A Wonder-Ani szalonban kizárólag saját tervezésű és készítésű menyasszonyi ruháit kínálja bérlésre és eladásra, ha pedig nem találod az ízlésedhez passzolót, szívesen elkészíti azt neked személyre szabottan.

Bonczó Renáta kislánykora óta álmodott egy saját ruházati márkáról, amit rengeteg tanulás és fejlődés Siófok belvárosában, Reni Szalon név alatt indított el. Itt a különböző fazonú próbakollekciók darabjai mellett személyre és alkatra szabottan, egyedi megrendelés alapján készíti a menyasszonyi ruhákat, valamint az örömanya, a koszorúslány és az egyéb alkalmi ruhákat. A tervezőnő konfekcióméretben egy saját – R-fashion – névre keresztelt divatkollekcióval is minden évszakban megörvendezteti az igényes nőket.

És még egy ruhaszalon a vőlegényeknek...

Bono Menswear üzleteibe betérve biztosan nem marad egy vőlegény sem öltöny nélkül! A klasszikus öltönyök mellett rengeteg lágy színt és kombinálható ruhadarabokat találhatnak a vőlegények. Minden termékük jól kombinálható az adott kollekció többi elemével, így tudatosan is felépíthető egy teljes esküvői szett, legyen szó hagyományos, vagy különleges színekről.

Bemutatkoznak az Berki Mia Smink Akademia tanulói akik a gyönyörű sminkeket készítik a divatbemutatóra és az Év Magyar Menyasszonyi Ruhaversenye gálára!

Berki Mia számára a sminkelés önkifejezési forma, mely végig kísérte eddigi élete során. A Berki Mia Smink Akademia megalkotásakor  az elsődleges célja volt, hogy a nála végzett tanulók  egyedi és professzionális körülmények között töltsék az oktatási napokat, és olyan naprakész és biztos tudással rendelkezzenek, amivel bárhol a világon sikeresen meg tudják állni a helyüket.

2021 óta hivatalos Felnőttképző Intézmény, ahol Sminkes és Szempillaépítő szakképzést oktatnak és államilag elismert Bizonyítványt kapnak a sikeres központi  vizsgát követően a tanulóik. Az akadémia egy olyan exkluzív környezet, amely mind a tanulóknak, mind a vendégeknek kellemes légkört teremt. Berki Mia Smink Akademia szeretettel vár minden tanulni és szépülni vágyó vendéget.

Személyesen bemutatkoznak az Imagine Wedding Show divatbemutatójának és az Év Magyar Menyasszonyi Ruhaversenye gálájának hairstylistjai, akik szebbnél-szebb hajakat varázsolnak a modelleknek

HACKNAUER BETTINA az alkalmi frizurák világával először a szalagavatóján került kapcsolatba. Teljesen elvarázsolta a frizura, amit a fodrásza készített számára. Onnantól kezdve ő is gyakorolt, kísérletezett a fodrászat lehetőségeivel. Közben elvégezte a Zeneakadémiát, így az egyetemi fellépések  remek alkalmak voltak arra, hogy zenésztársainak egy-egy egyszerűbb kontyot elkészíthessen. 2016-ban történt az első menyasszonyi megkeresés, azóta jó pár menyasszonynak elkészíthette a frizuráját. Bettina nagyon hálás, hogy a két legnagyobb szenvedélye, a zene és az alkalmi frizurák tölti ki a mindennapjait.

MELEG ALEXANDRA, aki mindenkinek csak Szandi, négy éve vezeti saját fodrász vállalkozását. 24 éves, Inárcson lakik és dolgozik. Az elmúlt négy évben számtalan menyasszonynak készítette el esküvői frizuráját Pest vármegyei esküvői helyszíneken. Szandi töretlen lelkesedéssel és kreativitással dolgozik, imádja a munkáját, mert imád alkotni!

PARAGH RÓBERT  2014-ben szerezte meg a fodrász szakképesítését, és azóta dolgozik a szakmában. Pályafutása során sokféle új technikát, eszközöket és termékeket ismerhetett meg, melyek hozzájárultak a fejlődéséhez. Fontosnak tartja, hogy a vendégei számára ne legyen unalmas és mindig elégedetten távozzanak tőle. Róbert azt vallja, hogy a tökéletes frizura nagy hatással van az ember önbizalmára. Jó érzéssel tölti el, hogy a vendégeit hozzá segítheti ehhez.