Menyasszonyi Ruha Bemutató

Tervezők és szalonok, akikkel találkozhatsz:

Angel Moletti ruhaszalon a plus size menyasszonyok igényeihez igazodva mutatja be különlegesebbnél különlegesebb menyasszonyi ruha költeményeit. Kínálatukban megtalálhatóak a legújabb nemzetközi trendek, és saját tervezésű darabok is, melyek egyaránt bérelhetőek és megvásárolhatóak.

Bagdi Kata mestere a letisztult ruhadaraboknak és lágy vonalvezetésnek, amelyekben a klasszikus a modernnel ötvözve tökéletes összképet alkot. Bagdi Kata alkotásai azoknak a menyasszonyoknak hozza el a tökéletes ruhát, akik a kényelmet és a kifinomult szépséget szeretnék átélni nagy napjukon.  

Bono Menswear üzleteibe betérve biztosan nem marad egy vőlegény sem öltöny nélkül! A klasszikus öltönyök mellett rengeteg lágy színt és kombinálható ruhadarabokat találhatnak a vőlegények.
Minden termékük jól kombinálható az adott kollekció többi elemével, így tudatosan is felépíthető egy teljes esküvői szett, legyen szó hagyományos, vagy különleges színekről.

Borbély Zsuzsi rendszeresen követi a nemzetközi trendeket, így mindig naprakész a tekintetben, mi az esküvők legújabb divatja. Megtalálhatók nála a klasszikus elegancia képviselői is, de extravagáns darabok közül is válogathattok, hiszen nála az elsődleges szempont mindig a menyasszony egyéniségének szem előtt tartása, ami ruháiban is tükröződik. Legyen szó merész, bevállalós mintákról és fazonokról, erős, hangsúlyos színekről vagy letisztult eleganciáról, nála biztosan megtalálod, amit keresel. Molett testalkatra is vannak ötletei és modelljei, menyecskeruhától kezdve esküvői ruhán át az alkalmi öltözetekig mindent megtalálsz nála.

Dambrosia sikertörténete hat ével ezelőtt, utcai ruhákkal indult. Nem sokkal később viszont megérkezett az első esküvői felkérés, ami teljes átgondolásra sarkallta a tervezőt és új, profi csapatot igényelt. A legelső debütáló menyasszonyi ruhakollekció a Belle Blanche a márka sokszínűségét mutatja be, és már a 2023-as exkluzív, gyönyörő csipkés kollekció, a  Muse De L’Amour is megérkezett, sok-sok meglepetést tartogatva az egyedi menyasszonyi ruhára vágyók számára. Mert a nemzetközi színvonal és a haute couture minőség itthon is elérhető!

Golden Rose ruhaszalon a prémium esküvői ruha márkák szakértője, garantálja, hogy ragyogni fogsz ruháiban az esküvődön! Olyan top amerikai márkák ruháival vár szalonjában, mint a Maggie Sottero és a Mon Cheri Bridals.

Grazia Store a koszorúslány ruhák szakértője! Rendkívül széles szín és méretválasztékkal garantálja, hogy mindenki gyönyörűnek érezze magát az esküvőn. Akár az esküvő vendégei, a koszorúslányok, de a menyasszony is megtalálhatja a számára tökéletes ruhát a lezser elegancia jegyében!

Naybel Dress a csipkék, tüllök, bodyk és szoknyák tökéletes kombinációja. Naybel Dress kínálatában megtalálhatóak a menyasszonyi, menyecske és egyéb alkalmi ruhák is- Ha szereted a különlegességet és egyediséget, akkor Naybel Dress lesz számodra a tökéletes választás!

Nóriluca egyedi tervezésű menyasszonyi ruhái az overálltól a hosszú uszályig varázsolják hercegnővé viselőjüket.  Noriluca Couture magas minőségű anyagokból, az aktuális trendeket és igényeidet vegyítve alkotja meg az álomruhádat, ami egyszerre lesz vagány, exkluzív és különleges!

White Wedding by Kozarics Viktor – 2023-as kollekciójában a romantika dominál, kihangsúlyozva a nőies és szexi vonalakat. A Whitewedding Esküvői Ruhaszalonban Pécsen kollekcióival és a menyasszony elképzelései alapján egyedi ruhatervezéssel is várja a menyasszonyokat.

Személyesen bemutatkoznak az Avon Beauty Team sminkmesterei, akik a gyönyörű sminkeket készítik a divatbemutatóra!

KÁROLYFI EDIT  Idén hatodik éve tevékenykedem az AVON Magyarország Szépségszakértőjeként. Nagyon szeretem a munkám, hiszen rendkívül változatos. Képzéseket tartok az AVON Szépségnagykövet csapatának, szakmai videókat készítek, előadásokat tartok, cikkeket írok bőrápolás és smink témában. Emellett sminkesként rengeteg hölgyet szépíthetek fotózásokra, esküvőkre, különleges alkalmakra. Nagyon fontos számomra a folyamatos fejlődés, így rendszeresen újabb és újabb szakmai továbbképzéseken veszek részt. Mestereim között szerepelnek olyan fantasztikus szakemberek, művészek, mint Rikk Ági, Toldi Kata, Rideg Liv és Fábián Éva. Boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.

SAJTOS DORKA  24 éves vagyok és nagyjából 6 éve végeztem el az AVON Smink Akadémia képzését, Szabó Doris vezetésével. Egy tipikus örökmozgó vagyok, aki 2 percig sem tud megülni a fenekén. Többek között ennek köszönhetően is folyamatosan képzem magam mind a sminkelés, mind pedig az eredeti szakmámat illetően, ami szintén a divat- és szépségiparhoz kapcsolódik. Ugyan a sminkelés nem az elsődleges hivatásom, szerelem-projektként tekintek rá, így mindig kerítek időt arra, hogy beiktassam a mindennapjaimba. Teljes mértékben kikapcsol, lenyugtat az alkotás élménye.  Sminkelés terén dolgoztam már kifutók backstage-ében, konferenciákon, esküvőkön, amit csak el lehet képzelni. Éppen ez a változatosság az, amit imádok ebben a szakmában.

BAKSA ANNABELLA  A középiskolai tanulmányaim alatt ragadott magával a szépségipar és a mai napig örülök, hogy rátaláltam erre a hivatásra! 10 éve dolgozom vezetői és szépségnagyköveti pozícióban az Avonnál, így indultam el a sminkelés és bőrápolás világában. 2018-ban felvételt nyertem az Avon Smink Akadémia programjába, ahol megtanultam profi szinten is sminkelni. Főállásban tanárként dolgozom és hiszek a life long learning elvében. A tudás iránti szomjúságom pedig a mai napig rendületlenül tart, folyamatosan bővítem a tudásom a legújabb technikákkal.

KOÓSNÉ BALOGH GABRIELLA 25 éves vagyok, egy csodálatos kisfiú édesanyja. Imádok sminkelni! Több mint 5 éve már, hogy különféle alkalmakra készítek sminkeket. Hatalmas lehetőség volt számomra, amikor az AVON kihirdette a Smink Akadémia pályázatát, amit sikeresen megnyertem és el is végeztem. Azóta folyamatos munkáim vannak, főleg esküvő témában. A sminkelésben azt szeretem a legjobban amikor az alany belenéz a tükörbe és hálás tekintettel pillant rám. Olyankor én is elégedett vagyok és nagyon hálás, amiért örömet tudtam okozni neki.

Személyesen bemutatkoznak az Imagine Wedding Show divatbemutatójának hairstylistjai, akik szebbnél-szebb hajakat varázsolnak a modelleknek

NOVÁK ADRIENN Bár kislányként az állatorvosi pályát tűztem ki célul, hamar rá kellett jönnöm, hogy az  útam teljesen más irányt mutat. Hatodikos koromtól kezdve tudatosan fodrásznak készültem, ezért későbbi tanulmányaimat Zsidró Tamásnál folytattam, majd kitanultam a kontymesterséget is. Számos nagysikerű magazin fotózáson vettem már részt, hat éve rendszeres közreműködője vagyok az Esküvő Classic munkálatainak. Kecskemét és Budapest között ingázom, utóbbi helyen az Indola csapatában oktatóként, kontyképzést tartok. Évente rengeteg menyasszony szépül a kezeim alatt, ebben a tevékenységemben pedig az országhatár sem szab gátat.

VLADIKA ALEX A divat világában számtalan ajtón be lehet lépni, én a fodrászatot választottam, hogy az ápoltság, az odafigyelés és az igényes, szemrevaló külső jegyében nyomot hagyhassak az emberekben és szebbé tegyem a napjukat.

PARAGH RÓBERT vagyok, 29 éves. 2014-ben szereztem meg a fodrász szakképesítésem, és azóta dolgozom a szakmában. Pályafutásom során sokféle új technikát, eszközöket és termékeket ismerhettem meg, melyek hozzájárultak a fejlődésemhez. Fontosnak tartom, hogy a vendégeim számára ne legyek unalmas és minding elégedetten távozzanak tőlem. Úgy  gondolom, hogy a tökéletes frizura nagy hatással van az ember önbizalmára. Jó érzéssel tölt el, hogy a vendégeimet hozzá segíthetem ehhez.