Inspirálódj enteriőr bemutatónkon és varázsold mesebelivé esküvőd dekorációját

Még nem tudod, milyen legyen az esküvői dekorációd? Most mi adjuk a választ!

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest egyik legkülönlegesebb termében élőben láthatod 2024 legkülönlegesebb esküvő dekorációit. Ha még nem tudod pontosan, milyen asztal dekorációt, vagy boldogságkaput szeretnél nagy napodra, akkor most itt a megoldás! A Fashion Streetre kinyúló terembe, exkluzív környezetben 4 körasztalon mutatjuk be. Csodálatos virágkompozíciók, terítékek és más különleges dekor elemek, amiknek az összhangja alkotja a tökéletes esküvői dekorációt!

Romantikus Elegancia

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest most még sosem látott módon mutatja be esküvői enteriőrjét, és különleges asztal dekorációit. Ha érdekel milyen egy esküvő Budapest egyik legimpozánsabb luxus szállodájában, akkor tarts velünk az Imagine Wedding Show-n. A romantikus elegancia jegyében kápráztatja el a döntés előtt álló párokat a szálloda!

+1 extra szolgáltató, akit még megnézhetsz – EG Concept

Az EG Concept szolgáltatása több mint esküvői dekoráció vagy virágkötészet: egy gyors, látványos és költséghatékony megoldás különleges alkalmak stílusos díszítésére. A dekorációs csomagok enteriőr tervező szakember által megálmodott, aprólékosan kidolgozott tematikára épülnek. Egyszerűen és gyorsan összeállítható asztaldíszeket és virágkompozíciót tartalmaznak, amit a dekorációs segédlet alapján a részvevők önállóan is könnyedén kivitelezhetnek.

Látogass el a 2024. február 3-án az Imagine Wedding Show esküvő kiállításra kiállításra és válaszd ki az EG Concept segítségével az esküvőd helyszínéhez tökéletesen illeszkedő csomagot, amellyel biztosan elvarázsolod majd  a vendégeidet.

További programok