Inspirálódj enteriőr bemutatónkon és varázsold mesebelivé esküvőd dekorációját

Még nem tudod, milyen legyen az esküvői dekorációd? Most mi adjuk a választ!

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest egyik legkülönlegesebb termében élőben láthatod 2023 legkülönlegesebb esküvő dekorációit. Ha még nem tudod pontosan, milyen asztal dekorációt, vagy boldogságkaput szeretnél nagy napodra, akkor most itt a megoldás! A Fashion Streetre kinyúló terembe, exkluzív környezetben 4 körasztalon mutatjuk be. Csodálatos virágkompozíciók, terítékek és más különleges dekor elemek, amiknek az összhangja alkotja a tökéletes esküvői dekorációt!

Romantikus Elegancia

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest most még sosem látott módon mutatja be esküvői enteriőrjét, és különleges asztal dekorációit. Ha érdekel milyen egy esküvő Budapest egyik legimpozánsabb luxus szállodájában, akkor tarts velünk az Imagine Wedding Show-n. A romantikus elegancia jegyében kápráztatja el a döntés előtt álló párokat a szálloda!

Modern Elegancia

Minden, ami dekoráció egy helyen a Fox Kézműves Kuckótól. Modern és elegáns asztal dekorációkkal, és a mára már védjegyükké vált boldogságkapuval mutatják be a virágok csodálatos világát. Ugyan rendkívül széles stílusskálán mozognak, de most mégis egy elegáns dekorációt álmodtak meg, ami biztosan elnyeri tetszésetek! A dekorációs csapat lenyűgöző selyemvirágokkal dolgozik, hiszen vallják, hogy az esküvőkön is fontos szem előtt tartani a környezet védelmét. Az év egyik legnagyobb trendjének számító dekorációban nem számít, ha minden váza más és más, pontosan ez adja a koncepció természetes bujaságát és üdeségét!

Colorful Romantika

Néha érdemes kimozdulni a konfortzónából, és valami merésszel próbálkozni, akár az eseküvői asztaldekorációban. A színek merész kombinációja káprázatos lehet, ha megfelelő szakemberek állítják össze. A Voilá virág és rendezvénydekoráció pedig pontosan tudja, hogyan alkosson harmóniát a színek között.

Hagyományos elegancia

A minimalizmus és az elegancia kéz a kézben járva alkotnak tökéletes összképet. Egy szemet gyönyörködtető asztaldekorációhoz nem minden esetben van szükség túlzó csillogásra, az egyszerű, letisztult színek hagyományos kombinációja is lehengerlő és elegáns összképet biztosíthat. Decor Lucia pedig mestere ennek a vonalnak.

Blush - a rózsaszín pasztell álom

A blush, azaz finom pasztellszínek iránti rajongás minden évben újabb és újabb lendületeket vesz. A Wedding Mood a bájos nőiességet tartja szem előtt, amikor pasztel színekből és firss zöld növényekből állítottja össze az esküvői asztaldekorációit. A tündérmesébe illő asztaldekorációt élőben is megnézheted.

Vadvirágos bokréták

A természet közelségét mi más tükrözhetné jobban, mint a vadvirágok az asztaldekorációban. Készülhet belőle asztali futó, de igazán autentikus összképet az apró bokréták adnak. Az év egyik legnagyobb trendjének számító dekorációban nem számít, ha minden váza más és más, pontosan ez adja a koncepció természetes bujaságát és üdeségét, ahogyan Decor and More By Brigi is készítette!

A rendezvényre való belépés jegyvásárláshoz kötött, de az enteriőr bemutatók ingyenesen látogathatóak a kiállítói térben. 

További programok